Nyitólap Bemutatkozás Szolgáltatások Szabályzat Rendezvények Könyvajánló Időjós Üzenőfal

Bemutatkozunk,

avagy a hely, ahol várunk Téged


Az emeleten, a felnőtt olvasói tér elkülönített részében található a gyermekkönyvtár, ahol kényelmes olvasósarok, folyóiratolvasó, illetve tágas tér vár, ahova akár óvodai, vagy iskolai csoport is elfér.

A gyerekkönyvtár elnevezés nem azt jelenti, hogy ide felnőtt be sem teheti a lábát, hiszen egyrészt a könyvtárosok is felnőttek már - sajnos - , másrészt nyugodtan hozhatod magaddal a nagytesódat, szüleidet, sőt a nagyit, vagy a szomszéd nénit is.

Mesekönyvekből, ifjúsági regényekből, jobbnál jobb sorozatokból és az ismeretterjesztő irodalom széles választékából válogathatsz, ezen kívül 12 féle gyermekfolyóirat várja, hogy belelapozz.


Ha épp nincs kedved olvasni, különböző logikai játékokkal játszhatsz, ezen kívül három számítógép is a rendelkezésedre áll, ha fiatalabb vagy 14 évesnél. Két gépen ingyen internetezhetsz, a harmadikon pedig könyvtári CD-ROM-okat használhatsz, igaz, többnyire sorban állás (ülés) van.

Mindenképpen érdemes bejönnöd hozzánk, mert ha éppen van olvasnivalód, akkor is mindig akad itt valaki, akivel egy jót beszélgethetsz.
Nyitva tartás: